lunes, 23 de febrero de 2015

Hola!!

Fa dies que no he escrit i aquestes últimes setmanes amb l'Edgar, hem estat fent moltes coses i molt diferents.

Tot i que ja estem molt lluny de Nadal, hem seguit fent els ninots de neu de guix que havíem començat setmanes enrere, però que estem tardant en acabar perquè entre mig hem fet altres coses i perquè algun dia se'ns ha acabat el material abans del que comptàvem, i al ser diumenge no l'hem pogut acabar. 

Des de l'última vegada, que només teníem l'estructura del cos, els hem afegit el nas amb ell tub que va dins les venes de guix, els ulls amb taps de plàstic, els botons amb pedretes igual que la boca, el barret amb un plat de menjar per emportar xinès i els braços són les branquetes d'un matoll que vam trobar un dia dels que vam quedar passejant. 

Ara ja només ens queda pintar!!!

Durant aquests dies també hem fet tres sessions de pel·lícula, ja que una la vam haver de partir per la falta de temps i l'altra vam anar al cinema junt amb l'Èlia i la Basma.

També ens hem organitzat un petit calendari entre els dos per mirar de fer tot allò que ens agrada, de moment tenim moltes idees compartides així que molt bé: anar als aiguamolls en bicicleta, anar al museu del juguet, anar al circ internacional...

I més o menys això és tot, deixo unes fotografies dels ninots, que de la resta no en tenim!! 

Fins la pròximaaa!


No hay comentarios:

Publicar un comentario